uutiset > TV-studion syksy on vilkas

TV-STUDION SYKSY ON VILKAS


Syksyn tv-ohjelmatuotannot jatkuvat vilkkaana Lumeen tv-studiolla. Mukana on niin "vanhoja" ohjelmantekijöitä kuin uusia tuotantoja.

Kaunis olo – virtuaalisesti toteutettu makasiiniohjelma

MTV3-kanavan uusi Kaunis Olo –niminen makasiiniohjelma on laatuaan ensimmäinen Suomessa toteutettu tv-ohjelma, jonka toteutuksessa on hyödynnetty virtuaalilavastusta lähes koko ohjelman keston. Virtuaalilavastuksen toteutuksesta vastaa Taideteollisen korkeakoulun lavastustaiteenosastolla lehtorina aloittava Tapio Schultz.

Kaunis olo on viikottainen hyvän olon makasiini. Karita Tuomola tutustuttaa katsojat uusiin tapoihin voida paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kaunis olo esittelee elämänlaatua kohottavia asioita ja uutuuksia hieronnasta kasvohoitoihin ja hiusväreistä kuntoiluun.
Viikottain vaihtuva vieras kertoo omasta elämästään; miten juuri hän on oppinut voimaan paremmin.
Vakiokampaajan Henkka Sipon kanssa käydään läpi tunnettujen suomalaisten tyylin löytymistä ja hiusmaailman uutuuksia!

Kaunis olo alkaa su 3.11.2002 MTV3-kanavalla 11-11.30. Ohjelmaa nähdään 15 sunnuntaina.
Ohjeman tuottaa Tuotantoyhtiö Illusioni Oy/ Minna Ottavainen & Antti Pekkarinen. Lisätietoja: www.mtv3.fi/ohjelmat

Joonas Hytönen Show ja Ruokala.tv jatkavat Lumeessa

Suomen suosituimman - ja ilmeisesti ainoan - talk-show -ohjelman Joonas Hytönen Show´n nauhoitukset jatkuvat Lumeen tv-studiolla koko syksyn. JHS on kuvattu syksystä 2001 lähtien Taideteollisen korkeakoulun Lume-studiolla. Nauhoitukset jatkuvat ainakin vuoden loppuun saakka. Nauhoitusaikataulu ja vieraat osoitteesta: www.mtv3.fi/jhs.
Myös MTV3-kanavalla esitettävä ruoan ajankohtaisohjelma Ruokala.tv jatkaa toista kauttaan Lumeessa. Nauhoitukset Lumeessa jatkuvat keväälle 2003. Lisätietoja Ruokala.tv –ohjelmasta saa: www.ruokala.tv